OnePlus 7T a fost prezentat în urmă cu doar câteva zile, iar din 10 octombrie îl avem la precomandă și în România prin eMAG și Flanco.

Specificațiile complete pentru OnePlus 7T sunt aici, iar planurile pentru România le-am pus într-un articol distinct.

Am făcut un scurt material de tip unboxing pentru pachetul primit de la OnePlus. Trebuie să precizez că am parte de un pachet special cu o deschidere ușor inedită, pe lângă smartphone-ul aflat la rândul său într-o cutie specială am găsit trei huse de protecție pe roșu, negru și modelul ce imită kevlarul ca textură + căștile wireless în ediția a 2-a.

Încărcătorul din pachet este pe priză de Marea Britanie, dar nu trebuie să vă faceți griji. Cei ce îl veți comanda prin eMAG, Flanco sau prin magazinul online oficial ce livrează și în România, îl veți avea cu încărcătorul normal.

A sosit la review în varianta cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, pe albastru.

Câteva idei pe repede înainte:

  • camera cu trei senzori iese puțin în relief, dar cu husele din pachet se rezolvă acest incovenient și nu mai trebuie să-ți faci griji când ajungi a-l poziționa pe o suprafață plană;
  • spatele nu adună amprentele așa repede, are o textură ușor diferită față de alte smartphone-uri cu sticlă în partea spate + mi se pare ceva mai mat cu un gradient interesant de la un albastru închis spre unul mai deschis. Mă bucur să văd că reflexiile lucioase trec cumva în plan secund;
  • este ușor de ținut în mână cu o singură mână, ajută aspectul 20:9 ce-l face mai îngust;
  • Netflix este una dintre aplicațiile preinstalate;
  • nici nu l-am pornit bine că deja a primit un update OTA de peste 100 MB.

Mă joc cu OnePlus 7T în zilele următoare și revin cu un review.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.