Smartphone

Ştim deja că europenii cumpără smartphone-uri la preţuri mult mai mari decât chinezii (TVA ridicat, costuri logistice suplimentare etc.), însă în cazul noilor telefoane OnePlus diferenţele de preţ parcă sunt mai mari ca niciodată.

În urmă cu doar câteva ore OnePlus 8 şi 8 Pro au fost lansate oficial în China, iar preţurile comparativ cu cele practicate în Europa sunt considerabil mai mici:

  • OnePlus 8 pleacă de la aproximativ 565 dolari, în timp ce în Europa cei 699 euro sunt echivalentul a 760 dolari = diferenţă de 195 dolari;
  • OnePlus 8 Pro pleacă de la aproximativ 762 dolari, în timp ce în Europa cei 899 euro sunt echivalentul a 977 dolari = diferenţă de 215 dolari;

Nu ştiu cum vi se par vouă, dar personal cred că diferenţele sunt prea mari, adică în China noile modele OnePlus se vând cu aproape 25% mai ieftin decât în Europa.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.