Software

În toamna anului trecut aflam că eMAG a intrat pe piaţa de food delivery prin achiziţia a 54% din acţiunile platformei de livrare EuCeMananc, platformă cu o prezenţă activă în prezent în 21 oraşe din ţară, cu peste 1000 de restaurante partenere, inclusiv McDonald’s.

eMAG a anunţat că începând de astăzi, 17 aprilie, EuCeMananc devine Tazz by eMAG şi adaugă în portofoliul de servicii produsele alimentare şi de larg consum, introducând livrarea în maximum o oră pentru mâncare gătită, alimente sau alte produse pentru casă. În noua formulă eMAG a atras de partea sa parteneri precum Mega Image, Sensiblu şi Dr. Max.

„Echipa EuCeMananc s-a adaptat rapid noului context, a văzut oportunităţile şi a extins rapid activitatea cu servicii noi şi o ofertă care include acum, pe lângă restaurante, şi produse alimentare, bunuri de larg consum şi produse diponibile în showroom-urile eMAG. Noul brand Tazz by eMAG reflectă viteza mare de livrare, dar şi extinderea gamei de produse.” A declarat Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

Puteţi realiza o comandă pe tazz.ro sau în aplicaţia disponibilă pe iOS şi Android.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.