Smartphone

În primăvara acestui an OnePlus a anunţat şi smartphone-ul upper mid-range OnePlus 9R. Producătorul chinez a limitat prezenţa acestui device doar pentru anumite pieţe (India, China), în Europa acesta nefăcându-şi simţită prezenţa deoarece exista o alternativă similară – OnePlus 8T.

Nu ştim ce planuri legate de disponibilitate are OnePlus pentru acest model şi urmaşii săi, cert este că se lucrează la un OnePlus 9RT (la fel cum vom avea OnePlus 9T şi 9T Pro). Conform informaţiilor actuale OnePlus 9RT ar putea avea următoarele specificaţii:

  • display Fluid AMOLED cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh la 120 Hz;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 870 + Adreno 650 GPU;
  • 50 Megapixeli cu senzor Sony IMX766, f/1.88, EIS, OIS, dimensiune a pixelului de 1.0 microni, 16 Megapixeli de tip ultrawide, unghi de vizualizare la 123 grade, 5 Megapixeli pentru macro și 2 Megapixeli monocrom;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W;
  • Android 12 cu interfaţa OxygenOS 12.

OnePlus 9RT ar urma să fie anunţat oficial în luna octombrie, însă dacă se confirmă aceste specificaţii, vedem că diferenţe prea mari faţă de OnePlus 9R nu vor fi (senzorul foto principal va fi poate singura noutate de impact).

Nu uitaţi şi de link-ul nostru de referral. Dacă intenţionaţi să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi acel link pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii.
Sursa: fonearena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.