Smartphone

Aşa cum mi-am imaginat în articolul de săptămâna trecută, OnePlus a anunţat astăzi doar parteneriatul cu Hasselblad, cunoscutul producător de camere foto.

Se pare că asocierea dintre cele două companii va fi una de lungă durată şi va viza în mod special dezvoltarea capacităţilor fotografice a smartphone-urilor tip flagship. OnePlus a anunţat că va investi în acest program peste 150 de milioane de dolari în următorii trei ani.

Primele device-uri ce vor beneficia de experienţa Hasselblad vor fi cele din seria OnePlus 9. Printre noutăţile aduse vom regăsi o calibrare avansată a culorilor pentru culori mai precise şi un aspect mai natural, un mod special Hasselblad Pro ce va permite reglări la nivel de ISO, timp de expunere, focalizare etc şi suport pentru format RAW 12-bit.

Seria OnePlus 9 va utiliza un senzor principal Sony IMX789 ce va permite înregistrare video 4K cu 120 fps şi 8K cu 30 fps şi va dispune de soft-ul Hasselblad Camera for Mobile.

Mai multe detalii vom afla pe 23 martie începând cu ora 16:00, ora României, atunci când OnePlus va organiza evenimentul de lansarea pentru seria OnePlus 9.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.