Smartphone

Luna viitoare OnePlus va lansa un smartphone mid-range, unul destul de accesibil ca preţ comparativ cu actuala generaţie de flagship-uri.

Aşa cum ne-a obişnuit la fiecare lansare importantă, compania chineză a demarat o campanie de promovare pentru viitorul device, una bazată pe teasere. Până la prezentarea oficială, OnePlus va confirma mare parte din specificaţiile importante prin intermediul acestor teasere. Ele vor fi postat periodic pe pagina de Instagram @onepluslitezthing.

Numele acestei pagini pare a ne indica faptul că denumirea de OnePlus Nord nu este de actualitate aşa cum s-a zvonit în ultima perioadă. Cel mai probabil viitorul smartphone OnePlus se va numi OnePlus Lite, OnePlus Z sau chiar OnePlus Lite Z.

Mai multe detalii vom găsi în zilele următoare pe pagina de Instagram @onepluslitezthing, dar până atunci, iată ce ştim la nivel hardware despre viitorul terminal:

  • display Super AMOLED de 6.55 inch cu rata de refresh la 90Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 765 cu conectivitate 5G;
  • până la 12 GB RAM și 128 GB stocare;
  • cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 64 Megapixeli și 16 Megapixeli pentru camera frontală;
  • baterie de 4300 mAh cu încărcare la 30W.

Preţul de plecare pentru acest device se vehiculează că va fi în India de aproximativ 330 dolari, adică am putea spera în Europa un 350 euro (aproximativ 1700 lei). Dacă experienţa de utilizare rămâne aceeaşi, va fi cu siguranţă un deal bun.

Dacă vă interesează să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi link-ul nostru de referral pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii.