Smartphone

Folosesc smartphone-uri OnePlus de foarte mulţi ani, am plecat de la un OnePlus 3T, am trecut pe la un OnePlus 7 Pro, iar în prezent utilizez un OnePlus 9 Pro.

Mereu am fost mulţumit de modul cum funcţionează şi încă sunt. Actualul OnePlus 9 Pro este sprinten, este bine optimizat şi primeşte constant update-uri software şi de securitate. Însă ultima actualizare mi-a distrus autonomia, una care oricum gâfâia.

Acest update a venit mai zilele trecute, a avut 100 şi ceva de MB, optimiza câte ceva pe ici, pe colo şi a adus actualizarea de securitate la 5 septembrie 2023. Am la zi firmware-ul LE2123_13.1.0.591 (EX01).

Nu ştiu ce probleme are această versiune, însă cu greu reuşesc să obţin 12 – 13 ore de autonomie. O problemă majoră a apărut la sub 15% nivelul bateriei, după acest procent am la dispoziţie minute să bag telefonul la încărcat, altfel se închide. Mă uit la telefon şi văd cum se scurg procentele în timp real.

Sper doar ca OnePlus să rezolve repede această problemă, nu de alta, dar nu aş vrea să car şi baterie externă după mine acum. Din fericire încărcarea rapidă funcţionează încă impecabil, astfel că în 30 de minute am acumulatorul la 100%.