Telefoane Mobile

Cum OnePlus nu este o companie cu prea multe produse sau cu prea multe campanii promoţionale, echipa de marketing caută în permanenţă opţiuni de promovare a brandului chiar şi în perioadele uşor mai modeste ca vânzări.

Ultima astfel de tentativă se numeşte OnePlus Phone Piano. Acest pian ad-hoc este realizat din 17 unităţi de OnePlus 7T Pro, iar prin aşezarea telefoanelor sunt reconstituite tastele unui pian. OnePlus susţine că fluiditatea oferită de ecranul de 90Hz va fi o adevărată încântare pentru cei ce vor testa OnePlus Phone Piano.

Din păcate acest pian va putea fi testat într-un tur european destul de scurt, în Marea Britanie, Franţa, Germania şi Finlanda astfel:

  • 10 noiembrie – Londra;
  • 12 noiembrie – Paris;
  • 14 noiembrie – Rothenburg ob der Tauber;
  • 16 noiembrie – Helsinki.

În acest tur european OnePlus Phone Piano va fi folosit de pianistul Karim Kamar.

Nu uitaţi că orice achiziţie de smartphone-uri OnePlus (OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro sau OnePlus 7T Pro McLaren Edition) realizată prin intermediul link-ului nostru de referral vă aduce un discount de 10 euro pentru accesorii.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.