Diverse

Sfârşitul de an îi prinde pe cei de la OnePlus într-un moment de sinceritate cum rar ne este dat să întâlnim. Cum am menţionat de fiecare dată în articole, compania chineză nu a fost capabilă în 2016 să onoreze întreaga cerere de telefoane inteligente, de aceea au renunţat în a mai produce modelul OnePlus 3 după lansarea OnePlus 3T.

Vikas Agarwal, General Manager OnePlus pentru India, a declarat într-un interviu că “Am pierdut probabil 30% din vânzări din cauza lipsei de stoc. Obiectivul pentru 2017 este acela de a onora toate comenzile”. Pentru a putea face acest lucru, se pare că încă din ianuarie – februarie compania chineză va începe să producă smartphone-uri şi în India, ţară care reprezintă o treime din întreaga cerere de telefoane OnePlus.

Nu se ştie sigur partenerul din India, însă experţii cred că sunt şanse foarte mari ca Foxconn să asigure producerea device-ului OnePlus 3T. Companiile chineze cu planuri de expansiune aleg să producă terminale în India deoarece guvernul din această ţară oferă o serie impresionantă de beneficii, parte a planului de dezvoltare “Make in India”.

Sursa: androidheadlines.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.