Smartphone

Sfârşitul de an se aproprie, iar retailerii chinezi încearcă să îşi definitiveze anul prin oferte de ultim moment. Chiar dacă preţurile practicate de aceştia sunt bune, creşterea dolarului din acest an (peste 8%) scade ritmul de achiziţie al utilizatorului (preţul nu mai este atât de avantajos).

O ofertă bună pentru această perioadă o găsim pe gearbest.com la smartphone-ul UMi Diamond. Acesta este în promoţie tip flash sale în depozitul european al retailerului. Pentru doar 113.99 dolari + 0.6 dolari transport (aproximativ 497 lei) primiţi un telefon de buget reuşit: display HD de 5 inci, procesor octa-core MediaTek, 3 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli (prin interpolare), conectivitate 4G, baterie de 2650 mAh şi Android 6.0 Marshmallow. Nu uitaţi că la această sumă nu mai plătiţi taxe suplimentare (livrarea este făcută din depozit european).

Pe gearbest.com găsiţi şi alte oferte interesante în campania “Ultimate Warehouse Clearence”. Vom găsi o gamă variată de gadget-uri, de la smartwatch-uri, smartphone-uri sau tablete, până la camere video auto, TV Box-uri sau videoproiectoare. Detalii complete aici.