Smartphone

OnePlus îşi doreşte să urmeze calea clasică chineză de dezvoltare a companiei şi pregăteşte o mişcare comună la mai toţi producătorii chinezi de smartphone-uri, tablete şi alte accesorii compatibile.

După Xiaomi cu POCO şi Redmi, Vivo cu IQOO şi Oppo cu Realme, mai nou şi OnePlus se gândeşte să facă ceva similar cu Nord. Surse din China susţin că în scurt timp Nord ar putea deveni un brand independent, o companie de sine stătătoare.

Eu sunt sigur că această mişcare a fost gândită încă de la schimbarea strategiei OnePlus, din companie cu 3-4 modele premium pe an, la producător cu zeci de device-uri anual ce acoperă toate segmentele din piaţă.

Compania Nord va avea o identitate diferită de OnePlus şi se va axa în general pe produse entry-level şi mid-range (până în 400 – 450 dolari). Spun produse pentru că nu va lansa doar smartphone-uri, ci şi tablete, căşti, smartwatch-uri, brăţări inteligente sau chiar televizoare smart. Am putea avea chiar şi o nouă interfaţă bazată pe OxygenOS.

Cum OnePlus este prezent pe canal oficial în România, este aproape sigur că brandul Nord va ajunge şi la noi.

Sursa: gizchina.com

Categorii: oneplus

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.