Trotineta VSETT 9+ gEV

Potrivit unor estimări făcute de Black Tech, ditribuitor local al produselor Yeelight, Aqara, Kugoo, Jimmy și Oclean, printre altele, mai bine de jumătate dintre românii ce dețin o trotinetă electrică și-ar dori să o schimbe cu una mai performantă.

Așa se face că, pe lângă trotinetele Kugoo și Xiaomi, ce se află deja în portofoliul de produse importate de Black Tech, distribuitorul aduce în țara noastră și brandul VSETT. Trotinetele VSETT promit specificații competitive și finisaje premium, compania dorind să fie un etalon al industriei internaționale de trotinete electrice în materie de performanțe, tehnologie, calitate și specificații de top.

În România, piața produselor destinate micro-mobilității urbane este una competitivă și în continuă expansiune. Noi suntem convinși că trotinetele VSETT vor urca rapid în topul preferințelor utilizatorilor români, mai ales în rândul celor care dețin deja o trotinetă electrică și își doresc mai mult de la vehiculul lor pe 2 roți. Experiența de condus excelentă, confortul, performanțele de top și autonomia sunt criteriile pentru care utilizatorii vor alege VSETT”, declară Toni Zhang, CEO Black Tech Group.

Modelul vedetă pe care Black Tech îl scoate în față în comunicatul de presă este VSETT 9+:

VSETT 9+ este realizată în mare parte din aliaj de aluminu folosit și în industria aviatică, propune suspensie pentru ambele roți și sistem de frânare cu discuri atât pe față, cât și pe spate, care sunt asistate de ABS pentru o siguranță sporită indiferent de condițiile de rulare.

Trotineta VSETT 9+ are o autonomie de până la 90 de kilometri, grație bateriei de 21 Ah / 48V (există și un model cu baterie de 19.2 Ah). Viteza maximă este de 50 km/h și este posibilă atunci când sunt puse la treabă ambele motoare de câte 650W fiecare. Autonomia de 90 km poate fi atinsă doar dacă este folosit un singur motor, apropo.

Greutatea maximă pe care VSETT 9+ o suportă este de 120 kg, în timp ce masa trotinetei este de 27 kg. Înclinarea maximă a pantei pe care poate urca este de 25 de grade.

VSETT 9+ este deja în oferta eMAG, dar poate fi aleasă și de pe rafturile virtuale ale celorlați parteneri Black Tech, respectiv de la evoMAG.ro sau Geekmall.ro.

Gama actuală de trotinete VSETT ce sunt disponibile în România cuprinde, pe lângă modelul 9+, și modelele 8, 9 și 10+.

Recunosc că în ziua de azi, având în vedere costul carburanților, sunt din ce în ce mai hotărât să caut soluții alternative de mobilitate, iar pe distanțe scurte o trotinetă electrică pare una dintre soluții. Iar dacă tot nu-mi permit ca mașina să fie una premium, atunci poate măcar o sa-mi cumpăr o trotinetă premium, cine știe… :)