Telefoane Mobile

În cele din urmă au sosit informațiile legate de lansarea lui OnePlus 6. Nu este 21 mai, mai devreme – 16 mai. Cel mai important eveniment de lansare are loc în Londra. 

Cei interesați pot participa la evenimentul propriu-zis (pe lângă CEO-ul OnePlus, echipa din spatele OnePlus și presa tech internațională). Prețul – 18 euro în etapa timpurie de rezervare, 34 euro din 27 aprilie.

Companie chineză promite că în schimbul celor 18 euro vei primi un cadou ce va întrece valoarea biletului. Au tot felul de accesorii în portofoliu, spre exemplu, un rucsac OnePlus costă 70 – 80 euro. Așa că au de unde să facă un giveaway decent.

Bineînțeles, dacă locuiți în Londra sau se întâmplă să ajungeți în proximitate. Evenimentul are loc pe Copper Box Arena din Londra, pe 16 mai și vor participa peste 1000 de persoane (aș face pariu că biletele se vor vinde pe repede înainte).

16 a fost ales cu subînțeles – 1 = OnePlus, 6 – iterația la care s-a ajuns cu generație ce urmează a fi lansată.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.