Televizoare

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a anunţat la sfârşitul anului trecut că în 2019 compania sa va intra pe piaţa televizoarelor inteligente. Platforma OnePlus TV este aproape gata, compania chineză începând deja să obţină certificări pentru aceasta.

Telecomanda primei generaţii de televizoare OnePlus a primit certificare de la Bluetooth SIG, organizaţie care permite utilizarea tehnologiei proprietară bluetooth (aflăm că telecomanda va utiliza standardul bluetooth 4.2).

Foarte multe informaţii despre OnePlus TV nu avem, unele zvonuri susţin că televizorul OnePlus va dispune de display LCD cu rezoluţie 4K, Google Asistant, design premium şi diverse funcţii inteligente. Interesant este că se vehiculează un ecran LCD şi nu unul OLED, probabil pentru a ţine preţurile cât mai jos.

Concurenţa în acest segment este uriaşă, însă OnePlus ştie cum să îşi facă simţită prezenţa, indiferent de context. Rămâne de văzut dacă televizoarele vor fi primite la fel de bine precum smartphone-urile.

Nu uitaţi că achiziţionând OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro prin link-ul nostru de refferal primiţi un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: gizchina.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.