Audio

Am testat OnePlus One în urmă cu câteva luni și este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate în 2014. Au intrat și pe piața de căști audio de tip in-ear prin OnePlus Silver Bullet.

Concurența este reprezentată de căștile Xiaomi Pistons. Căștile arată destul de bine în imaginile de presă și urmează a fi listate la 15 dolari. Din păcate vor începe cu un stoc mai mic și prevăd că vor fi la mare căutare prin China și cu greu își vor face loc și spre piața europeană.

Câteva detalii tehnice legate de OnePlus Silver Bullet:

– impedanță de 32 ohm;

– frecvență cuprinsă între 20Hz – 20000Hz;

– jack de 3.5 mm și cablu de 1.1 metri;

– sensibilitate de 108dB la 500Hz.

Pe cablul căștilor sunt poziționate și trei butoane cu rol în controlul melodiilor, dar și cu funcția de a activa camera foto a smartphone-ului. Și uite de aceea îmi plac mie companiile în genul OnePlus sau Xiaomi, pentru că ne arată că și la un preț modest poți primi o experiență de utilizare destul de bună. Nici nu aș avea curajul să facă vreo comparație între căștile Silver Bullet și cele in-ear de la Beats. Mă refer la partea financiară, costurile generate de o eventuală achiziție.

Sursa: OnePlus.net

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.