Televizoare

OnePlus TV va fi anunţat oficial pe 26 septembrie, însă teaserele companiei şi aşa zisele “scăpări” de informaţii au început deja să apară aproape zilnic. Uşor, uşor, ne facem o idee despre cum va arăta primul televizor OnePlus, mai ales că acum avem parte şi de primele specificaţii hardware:

  • display 4K QLED furnizat de Samsung în mai multe versiuni (cea de 55 inci este confirmată oficial deja);
  • procesor MediaTek MT5670 de tip quad-core cu Mali-G51 ca GPU;
  • 3 GB RAM;
  • Android 9.0 Pie;
  • bluetooth 5.0.

Se pare că va exista şi o variantă mai ieftină, una cu display cu rezoluţie FullHD. Modelul prezentat mai sus va fi unul premium şi va veni ca un rival pentru televizoarele de top ale celor de la Samsung, LG sau Sony.

Până la prezentarea oficială, nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus 7 sau 7 Pro, îl puteţi cumpăra de pe site-ul oficial utilizând link-ul nostru de referral prin intermediul căruia primiţi un voucher de 10 euro pentru achiziţia de accesorii.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.