Televizoare

OnePlus TV, primul televizor al companiei chineze, va fi anunţat oficial pe 26 septembrie. Deoarece este destul de greu să intri cu succes pe o piaţă foarte diversificată precum cea a televizoarelor, mă aşteptam ca la un moment dat să apară câteva caracteristici de diferenţiere, iar acestea au început deja să fie evidenţiate.

Dacă în urmă cu ceva zile aflam că televizoarele OnePlus vor primi minim 3 ani upgrade software, acum descoperim că OnePlus TV cu ecran QLED de 55 inci va integra 8 difuzoare cu o putere totală de 50 de watt. Acestea vor avea suport Dolby Atmos, cât şi un bass foarte puternic. În teorie se pare că OnePlus TV va oferi o audiţie cel puţin plăcută.

Despre OnePlus TV avem şi câteva specificaţii hardware:

  • display 4K QLED furnizat de Samsung în mai multe versiuni (45 inci, 55 inci, 70 inci etc.);
  • procesor MediaTek MT5670 de tip quad-core cu Mali-G51 ca GPU;
  • 3 GB RAM;
  • Android 9.0 Pie cu interfaţă personalizată în stilul Oxygen OS;
  • bluetooth 5.0.

Până la prezentarea oficială, nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus 7 sau 7 Pro, îl puteţi cumpăra de pe site-ul oficial utilizând link-ul nostru de referral prin intermediul căruia primiţi un voucher de 10 euro pentru achiziţia de accesorii.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.