Televizoare

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a anunţat prin intermediul unei postări pe forumul oficial că în 2019 compania va anunţa un smart TV. Noua platformă se va numi OnePlus TV şi va beneficia de toată experienţă acumulată în ultimii ani în segmentul telefoanelor inteligente.

Televizorul va integra un asistent virtual şi va putea comunica cu smartphone-urile într-un mod simplu şi rapid. OnePlus TV va dispune de un design modern, de un display calitativ şi de o experienţă audio demnă de un produs premium.

Device-ul se află în acest moment într-o fază incipientă a dezvoltării sale, însă Pete Lau îşi pune mari speranţe că vor aduce un gadget cu potenţial, unul care să fie primit la fel de bine precum gama de telefoane inteligente.

Piaţa televizoarelor este destul de fragmentată, iar pentru a avea un cuvânt de spus cred că OnePlus va avea nevoie de o strategie tip “flagship killer” pe care a adoptat-o la intrarea pe piaţa smartphone-urilor.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.