Diverse

O informaţie care mi-a scăpat în nebunia aceasta generată de Black Friday este cea legată de parteneriatul dintre Oppo şi Federaţia Română de Fotbal.

În următorii doi ani Oppo va fi sponsor oficial al echipei naţionale feminine şi furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naţionale de fotbal.

Această nouă colaborare extinde parteneriatele sportive existente și ambițiile Oppo de a inspira și implica utilizatorii pasionați de sport. Producătorul de smartphone-uri are deja parteneriate consacrate cu UEFA, cu turneele de tenis Wimbledon și Roland Garros și este și partener global al Consiliului Internațional de Cricket (ICC).

Oppo intră astfel în familia fotbalului românesc după ce începând cu anul 2022 a susținut fotbalul global, ca urmare a parteneriatului cu UEFA pentru mai multe competiții gestionate de forul fotbalistic, inclusiv UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru două sezoane.

Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru susținerea echipelor naționale reprezintă angajamentul Oppo pe termen lung de a susține sportul rege din România. Suntem primul partener din tehnologie care devine sponsor al echipei naționale de fotbal feminin a României și furnizează telefonul oficial al tuturor echipelor naționale de fotbal, iar această susținere se va vedea înclusiv în linii dedicate de produse izvorâte din acest parteneriat”, a declarat Yang Shaohua, General Manager Oppo România.

Sursa: frf.ro