Tablete

În februarie 2022 producătorul chinez Oppo a lansat prima sa tabletă – Oppo Pad. Vorbim de o tabletă mid-range solidă, cu ecran de 11 inci şi specificaţii hardware suficient de bune pentru a duce fără problemă cam orice joc şi aplicaţie din Google Play.

Timpul a trecut, deja ne pregătim de sărbătorile de iarnă şi de 2023, astfel că Oppo este pe ultima sută de metri cu testările pentru viitoarea generaţie, Oppo Pad 2.

Surse din China ne oferă şi primele specificaţii ale acestei tablete:

  • ecran IPS LCD de 11 inci cu rezoluţie de 2800 x 200 pixeli (uşor atipică aş zice);
  • procesor MediaTek Dimensity 9000 de tip octa-core realizat pe 4nm cu Mali-G710 GPU (unul dintre cele mai puternice procesoare din 2022).

Aceleaşi surse susţin că Oppo Pad 2 va veni cu memorie RAM ridicată (mă aştept la minim 8 GB RAM) şi baterie sănătoasă (prima generaţie a avut 8360 mAh, deci mă aştept ca aceasta să fie cel puţin la fel, dacă nu chiar mai mare).

Îmi place că Oppo va aduce un upgrade serios la nivel de procesor, aspect ce nu îl pot spune şi despre ecran (chiar dacă se măreşte puţin rezoluţia, dimensiunea şi tehnologia rămân la fel).

Sursa: gizmochina.com

Categorii: oppo

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.