Accesorii inteligente

Huawei pregăteşte un smartwatch ceva mai complex, aş fi îndrăznit să spun inovator, dacă nu descopeream că branduri no name din China au lansat deja pe piaţă ceva similar. Vorbim de un ceas inteligent cu căşti wireless încorporate.

Contul de Twitter @RODENT950 a publicat 3 fotografii şi un scurt clip tip hands-on pentru ceea ce pare a fi viitorul Huawei Watch Buds:

Observaţi că forma este una devenită deja clasică pe smartwatch-urile Huawei, partea interesantă fiind acel mecanism ce permite ridicarea ecranului pentru a oferi acces utilizatorului la căştile wireless.

Nu îmi dau seama foarte clar din filmare cât de gros este ceasul, însă cu siguranţă ar trebui să fie ceva mai generos, mai ales că suplimentar căştilor trebuie să regăsim şi un acumulator mai mare, unul capabil să ofere o autonomie decentă smartwatch-ului în sine, dar să şi încarce de 2-3 ori căştile.

Rămâne de văzut care vor fi specificaţiile acestui produs 2 în 1, cât şi costul de achiziţie. Personal mă aştept la cel puţin 250 – 300 dolari.