Telefoane Mobile

Dacă în urmă cu câteva ore vă prezentam smartphone-ul ASUS Zenfone Zoom, unul dintre cele mai subţire telefoane din lume cu zoom optic 3x, astăzi vă putem prezenta noi informaţii despre un terminal despre care credem că în momentul lansării va fi cel mai subţire smartphone cu zoom optic 4x. Vorbim despre OPPO U3, device care şi-a făcut apariţia zilele acestea în rapoartele TENAA, ceea ce înseamnă că se aşteaptă undă verde pentru lansarea din China.

Detalii hardware complete pentru OPPO U3:

– display de 5.9 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli);

– procesor octa-core tactat la 1.7 GHz (probabil un MediaTek), 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD);

– cameră foto de 13 megapixeli cu zoom optic 4x şi cameră frontală dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli;

– greutate de 180 de grame şi o grosime de doar 9 mm;

– Android 4.4 KitKat.

ASUS Zenfone Zoom are o grosime de 11.95 mm, deci cei 9 mm existenţi pe OPPO U3 sunt cu adevărat o realizare. Momentan nu avem o dată oficială de lansare sau un preţ estimativ de comandă, dar dacă producătorul va realiza un echilibru între preţ şi calitate, cred că vor exista foarte mulţi pasionaţi de fotografie interesaţi de acest device.

Oppo-U32

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.