Diverse

Ştirea zilei în România este legată de înţelegerea din Orange şi Alpha Bank. Cele două companii au transmis azi un comunicat prin intermediul căruia ne informează că au ajuns la un acord privind transferul afacerii Orange Money din România către Alpha Bank România.

Lansată în 2016, soluția Orange Money a devenit o alternativă la serviciile bancare tradiționale din România, oferind o experiență digitală completă pentru emiterea cardurilor de debit și credit, transferuri, plăți și alte operațiuni financiare zilnice. Ca urmare a acestei tranzacții, clienții Orange Money vor beneficia în continuare de servicii financiare digitale end-to-end ca parte din Alpha Bank România.

Tranzacția presupune transferul ecosistemului digital Orange Money local, care include platforma mobilă fintech, clienții și portofoliul de produse din România, precum și partenerii, furnizorii și echipa care gestionează operațiunile financiare mobile.

Clienții Orange Money vor avea în continuare acces la aceleași produse, servicii și beneficii ca până acum și nu vor exista modificări în condițiile contractuale ale produselor și serviciilor oferite. Procesul se va desfășura în mod transparent, iar clienții vor fi informați cu privire la pașii următori.

Tranzacția privește doar piața din România și se va finaliza după îndeplinirea unor pași preliminari în cazul unor astfel de tranzacții, precum primirea aprobărilor de la autorități.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.