Diverse

Pe 1 aprilie, Razer a postat un clip video în cadrul căruia au prezentat un nou mouse, unul ce le oferea posibilitatea utilizatorilor să se şi bărbierească. Denumit Razer Razer, mouse-ul şi ideea în sine au prins foarte bine, atât de bine încât mii de gameri din întreaga lumea au solicitat celor de la Razer să producă un astfel de device.

Deoarece un astfel de produs ar fi prea puţin practic şi deloc igienic, dar şi pentru că Razer îşi ascultă comunitatea de fani, s-a încheiat un parteneriat cu Gillette pentru lansarea unui aparat de bărbierit dedicat celor pasionaţi de jocuri.

Din toată această nebunie a ieşit GilletteLabs with Exfoliating Bar, un aparat de bărbierit ediţie limitată. Promovat sub sloganul “Feel Sharp, Play Sharp”, noul aparat este unul de ultimă generaţie ce oferă cea mai bună experienţă de bărbierit de la Gillette prin intermediul aşa numitei tehnologii de exfoliere.

La nivel estetic ,GilletteLabs with Exfoliating Bar vine în culoare verde Razer şi include logo-urile celor doi parteneri: Gillette şi Razer.

Noul aparat va fi prezent la cele mai mari evenimente de gaming din lume, dar va fi promovat puternic şi de câţiva influenceri şi streameri foarte cunoscuţi.

Sursa: razer.com