Accesorii inteligente

Orange a lansat în ţara noastră stick-ul Orange TV, primul de acest fel din România. Stick-ul cantăreşte doar 31 de grame, are dimensiuni reduse de 86,5 x 28 x 13 mm şi poate fi utilizat de abonaţii Orange TV. Pe lângă conţinutul din aplicaţia Orange TV Go utilizatorii pot vizualiza direct pe televizor şi imagini, clipuri, filme din tabletă sau smartphone.

Orange TV Go oferă până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum şi peste 500 de filme şi episoade ale unor seriale. Cu ajutorul stickului şi aplicaţiilor Orange TV Go şi Orange TV , tot acest conţinut TV rulează direct pe ecranul televizorului.

Stick-ul Orange TV poate fi achiziţionat de către cei care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD Plus la un preţ de 40 de euro ce include şi TVA. Bonus veţi primi 3 luni gratuite pentru opţiunea World HD Go.

Abonaţii World HD, World HD Plus, Universe HD sau Universe HD Plus pot cumpăra stick-ul la preţul promoţional de 16 euro ce include şi TVA. Suplimentar veţi mai primi 7 luni gratuite pentru opţiunea Movie Go Unlimited (cei cu abonamente World HD Plus şi Universe HD Plus au acces nelimitat la Movie Go Unlimited pe toată perioada contractuală).

stick orange TV

Cum funcţionează stick-ul Orange TV?

Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI şi necesită o conexiune Wi-Fi securizată. Se introduce stick-ul Orange TV în portul HDMI al televizorului, se conectează smartphone-ul / tableta şi stick-ul (prin aplicaţia stick Orange TV) la o reţea Wi-Fi securizată, prin aplicaţia Orange TV Go se alege pe smartphone / tabletă ce doriţi să vizionaţi, apoi se apasă butonul “difuzare pe televizor”.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România a declarat că “Stickul Orange TV este o inovație care ne permite să transmitem conținutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului și să le oferim clienților întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienți să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.”

Stick-Orange-tv-630x290