Retelistica

Orange ne informează că începând cu data de 20 decembrie portofoliul de posturi TV Warner Bros. Discovery este disponibil tuturor abonaţilor Orange România şi Orange Romania Communications (fostul Telekom).

În cadrul noului parteneriat, posturilor de televiziune HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV, CNN, Cartoon Network și Cartoonito li se vor alătura posturile Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC și Animal Planet. Noile canale vor fi disponibile treptat clienților Orange România și Orange Romania Communications care au un abonament TV de la Orange, în funcție de oferta lor TV.

Abonaţii la serviciile de televiziune ale grupului de companii Orange România vor putea urmări toate competițiile sportive, filmele, serialele, dar și emisiunile și documentarele de neratat oferite de posturile TV din portofoliul Warner Bros. Discovery. Fie că este vorba de Jocurile Olimpice Paris 2024, de turnee de Grand Slam, de desene animate pentru cei mici, de documentare ori de emisiuni care oferă inspirație pentru redecorarea casei, dar și filme și seriale de văzut și revăzut, portofoliul Warner Bros Discovery va aduce abonaților Orange programe pe gustul lor.

“Suntem extrem încântați să putem oferi clienților Orange, care au un abonament TV, acces la portofoliul numeros de televiziuni oferit de Warner Bros. Discovery. Acesta aduce clienților noștri o gamă mai bogată de emisiuni TV, documentare, precum și acces la cele mai așteptate competiții sportive. Extinderea acestui parteneriat strategic contribuie la obiectivul nostru de a aduce în casele românilor cel mai bun și cel mai variat conținut TV pentru întreaga familie”, spune Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România.