Software

Orange a realizat un eveniment de presă dis-de-dimineață. Apropo, în comunicat se specifica clar că va începe la 9.30 și pentru prima dată de când merg la vreo lansare s-a întâmplat să înceapă exact la fix.

Julien Ducarroz ocupă funcția de Chief Commercial Officer la Orange România și ne-a prezentat noul serviciu al operatorului telecom, Orange Cloud / spațiu de stocare pe serverele Orange din Dublin. Orange Cloud poate fi accesat de pe orice smartphone, tabletă sau laptop. Va funcția pe iOS și Android. Aplicația de Android este deja în Google Play, iar pentru iOS va sosi în zilele următoare.

În Orange Cloud pot fi stocate: imagini, clipuri video, melodii, fișiere, contacte sau calendar de întâlniri. Traficul în aplicație la upload și download nu se tarifează în cadrul MB incluși în abonament.

Serviciul Orange Cloud se adresează clienților persoane fizice și nu mizează pe partea de business. Avem două variante.

a. Pentru cei care au abonamente Cangur, Colibri sau Panteră 

10 GB oferit gratuit ca spațiu de stocare în cloud;

b. Pentru restul 

1.5 euro / lună pentru 10 GB, 5 euro / lună pentru 50 GB și 15 euro / lună pentru 150 GB. Activarea se face în magazinul online, apelând 408 sau direct din contul Orange.

Voi testa serviciul și revin cu un review detaliat.

Categorii: androidiosorange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.