Avantree.ro ne-a pus la dispoziție pe lângă boxa portabilă Pacifica și un headset bluetooth denumit Jogger. Apropo, boxa portabilă și-a găsit un câștigător ce va fi contactat în această dimineață.

Sunt mai multe variante de culoare pentru căștile bluetooth Jogger. Am avut la review pe cele albe cât și pe negru. Ar mai fi albastru și roșu. Prețul de comercializare – 149 lei. În cutie dați de căști, manual de instrucțiuni, diferite accesorii pentru ureche – unele care protejează căștile de contactul cu apă, husă, cablu USB 2.0 – jack micuț pentru încărcare.

Câteva specificații pentru căștile bluetooth Jooger:

– 23 gr. și dimensiuni de 85mm x 72mm x 25.5mm;

– baterie reîncărcabilă de 170 mAh;

– căști bluetooth 2.1 cu EDR și distanță de operare de până la 10 metri;

– se promite autonomie de până la 8h în redare muzică și 9h în convorbiri;

Design 

casti-bluetooth-Jogger (15)

Prima impresie ar fi că sunt foarte ușoare și comode. Căștile sunt interconectate printr-un fir negru. Materialul din care sunt fabricate nu-i lucios ci mat și nu adună amprentele. La varianta neagră se adaugă o dungă galbenă. Setarea volumului se face de pe o cască, iar butonul de power / on și off de pe cealaltă. Ar mai fi și un LED de notificare care se aprinde albastru sau roșu.

Îți acoperă urechea. Sunt ușor de adaptat pe cap, nu te incomodează în vreun fel. Pe partea de design s-a mers pe simplitate și funcționalitate.

Utilizare

casti-bluetooth-Jogger (4)

Apeși butonul de power pentru câteva secunde. Se aprinde led-ul albastru și cel roșu în mod intermitent. Pornești bluetooth-ul și de pe device-ul cu care dorești să conectezi căștile bluetooth. Îți va apărea denumirea de Avantree Jogger. Se realizează legătura. LED-ul albastru va apărea intermitent la câteva zeci de secunde.

Setarea volumului se face de pe una dintre căști. Funcțiile sunt ușor de accesat și te vei obișnui să le folosești cu căștile direct pe urechi. Pe partea de conectivitate trebuie să vă asigurați că telefonul, tableta sau notebook-ul suportă standardul bluetooth 2.1 / minim. Majoritatea telefoanelor din piață au trecut pe bluetooth 3.0 sau 4.0. Așa că nu văd vreo problemă din acest punct de vedere.

Căștile Jogger au microfon inclus și puteți purta o convorbire fără a avea telefonul în plan apropiat.

Sunet

casti-bluetooth-Jogger (5)

Se aud destul de bine. Date la maxim aș zice că distorsionează ceva cam mult. Recomand a fi utilizate la un volum mediu. Cred că distorsiunile se datorează și volumului mare. La o valoare medie nu-i nicio problemă. Bass-ul este decent, redarea treble la fel.

Autonomie

casti-bluetooth-Jogger (13)

Recunosc că nu le-am testat la maxim din acest punct de vedere. Timp de o săptămână am utilizat căștile cu telefonul meu. Am ascultat câte 40 – 50 minute pe zi și nu a fost nevoie să le reîncarc până acum. Aș zice că s-au comportat excelent.

Concluzii 

casti-bluetooth-Jogger (10)

Sunt câteva elemente ce recomandă aceste căști. Să le enumăr: designul plăcut, ușor de purtat, sound de calitate, autonomie decentă, rezistență la contactul cu apă prin intermediul protecțiilor de silicon incluse în pachet, conectivitate extinsă cu PC-ul, tableta sau smartphone-ul din dotare, microfon încorporat ce-i permite a fi un headset bluetooth veritabil.

Categorii: audioreviews

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.