Smartphone

Orange Dabi este un alt telefon din categoria low-cost. Telefonul l-am regăsit afișat în magazinul online al Orange, dar fără a fi momentan în stoc și fără prea multe detalii de ordin tehnic. La descrierea generală nu se specifică decât că include cameră foto de 2 Megapixeli, touchscreen și Wi-Fi.

Specificațiile tehnice continuă cu display de 3.5 inch și rezoluție 320×480 pixeli, procesor la 260 MHz, baterie de 1000 mAh, cameră de 2 Megapixeli cu zoom 4x, Wi-Fi, EDGE, microUSB, fără 3G, bluetooth, 12.1 mm grosime.

Orange Dabi îl putem considera un feature phone. Este unul dintre puținele telefoane cu display de peste 3 inch, preț mic și fără Android pe post de sistem de operare. Nu am găsit detalii legate de prețul său de comercializare, dar nu cred că va costa peste 350 lei / preț fără semnarea unui contract. Ar costa 15 euro cu Cangur 12 / 12 euro pe lună, nelimitat Facebook și Yahoo!, 200 MB trafic de date, 135 minute naționale și internaționale către fix, 135 SMS-uri naționale și 1000 de minute sau SMS-uri în rețea.

Punctele PRO pentru acest telefon ar fi costurile reduse de achiziție, display generos pentru categoria sa de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, Wi-Fi. În imagini zici că ar rula Android sau o interfață ce seamănă cu cea de pe telefoanele cu Android.

Orange-Dabi-2

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.