Telefoane Mobile

Orange Dabi este un alt telefon din categoria low-cost. Telefonul l-am regăsit afișat în magazinul online al Orange, dar fără a fi momentan în stoc și fără prea multe detalii de ordin tehnic. La descrierea generală nu se specifică decât că include cameră foto de 2 Megapixeli, touchscreen și Wi-Fi.

Specificațiile tehnice continuă cu display de 3.5 inch și rezoluție 320×480 pixeli, procesor la 260 MHz, baterie de 1000 mAh, cameră de 2 Megapixeli cu zoom 4x, Wi-Fi, EDGE, microUSB, fără 3G, bluetooth, 12.1 mm grosime.

Orange Dabi îl putem considera un feature phone. Este unul dintre puținele telefoane cu display de peste 3 inch, preț mic și fără Android pe post de sistem de operare. Nu am găsit detalii legate de prețul său de comercializare, dar nu cred că va costa peste 350 lei / preț fără semnarea unui contract. Ar costa 15 euro cu Cangur 12 / 12 euro pe lună, nelimitat Facebook și Yahoo!, 200 MB trafic de date, 135 minute naționale și internaționale către fix, 135 SMS-uri naționale și 1000 de minute sau SMS-uri în rețea.

Punctele PRO pentru acest telefon ar fi costurile reduse de achiziție, display generos pentru categoria sa de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, Wi-Fi. În imagini zici că ar rula Android sau o interfață ce seamănă cu cea de pe telefoanele cu Android.

Orange-Dabi-2

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.