Smartphone

Unul dintre cele mai discutate telefoane cu Android din ultima perioadă este Sony Honami. Au fost numeroase informații ajunse pe web cu privire la specificațiile smartphone-ului. Ultimele trei imagini par a fi luate direct din kitul de presă.

Sony Honami ar dispune de un display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2.2 GHz, cameră principală de 20 Megapixeli, cameră frontală de 2.2 Megapixeli și Android 4.2.2 Jelly Bean.

Ar fi răspunsul Sony la viitorul Nokia EOS / Lumia 1020 și la Samsung GALAXY S4 Zoom. Peste câteva zile vom avea informațiile oficiale. Sony urmează a organiza un show de prezentare la Paris.

Sursa: Xperiablog.net

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.