Smartphone

Orange Hiro este un smartphone cu display de 4.3 inch și rezoluție 480×854 pixeli. Pe partea hardware integrează un procesor dual-core la 1.3 GHz, 4 GB spațiu de stocare. Rulează Android 4.2 Jelly Bean.

Au implementat un senzor de 5 Megapixeli, cântărește 96 gr. și 7.95 mm grosime. Este compatibil cu tehnologia HD Voice. Procesorul dual-core la 1.3 GHz mă duce cu gândul la un CPU MediaTek MT6572 + Mali-400. Această soluție hardware a fost adoptată și de Allview A5 Duo.

De aici trag concluzia că Orange Hiro va sosi cu 512 MB RAM. Elementele de conectivitate sunt cele arhicunoscute pentru un telefon Android: 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS.

Orange-Hiro-1

Prețul său este de 1 euro cu Cangur 18 / 18 euro pe lună, 500 MB trafic de date, nelimitat la minute sau SMS-uri în rețea, 180 de minute naționale și internaționale către fix, 180 SMS-uri naționale, 2 GB în Orange Cloud, aplicații și mesaje gratuite prin aplicația Libon.

Revin cu prețul lui Orange Hiro fără semnarea unui contract și un plus în ce privește specificațiile sale. Pare a fi un smartphone l0w-cost destul de accesorizat. Să nu uit a puncta că de mult nu am mai întâlnit un telefon care să coboare sub granița a 100 de gr. Telefonul nu este listat, momentan, pe Orange.ro și datele tehnice le-am preluat o parte din comunicatul de presă și altă parte de pe Orange Spania.

Orange Hiro va ajunge la în stocurile operatorului telecom din 1 noiembrie.

Update: Orange Hiro este Alcatel Idol Mini sub brandul operatorului telecom. Mulțumesc lui Paul pentru atenționare. Știe 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, cameră frontală de 0.3 Megapixeli și baterie de 1700 mAh. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.