Diverse

Gadget.ro și GOCLEVER vă invită la concurs . Puteți participa în perioada 30 octombrie – 6 noiembrie 2013 până la 19.00.

Care sunt condițiile de participare?

Ne-am gândit să fie cât mai simplu. Aveți câteva întrebări. Informațiile necesare le găsiți pe http://www.goclever.com/ro/ro/. Comentariul vostru cu răspunsurile îl puneți la articolul de față, folosiți o adresă de mail validă, la care să vă putem contacta ulterior. La finalul comentariului vă notați numele și prenumele. Premiile vor fi date prin tragere la sorți. Voi filma extragerea și va fi postată pe canalul nostru de YouTube cât și pe site, pagina de facebook.

Întrebările pentru concursul GOCLEVER:

I. Ce procesor are noul smartphone GOCLEVER Quantum 4?

a. MediaTek MT6572 1.2 GHz (Cortex-A7)

b. Qualcomm Snapdragon 400

c. Intel Atom

II. Ce sistem de operare foloseste tableta GOCLEVER Aries 101?

a. Android 4.2.2 Jelly Bean

b. Android 4.1 Jelly Bean

c. Android 4.0 Ice Cream Sandwich

III. Ce rezolutie video are camera GOCLEVER DVR FULL HD Pro?

a. De pâna la 1920×1080

b. De până la 1280×1024

c. De până la 800×600

Premiile sunt reprezentate de trei camere GOCLEVER DVR FULL HD PRO. 

Câteva detalii și imagini cu gadget-ul pus la concurs:

GOCLEVER DVR FULL HD PRO este o cameră video ce dispune de un display LCD de 2.5 inch care flexează până la 270 de grade. În pachet primiți și suportul pentru mașină, încărcător dedicat, unghi de înregistrare la 130 de grade, filmează la 1080p în format AVI, slot pentru cardurile de memorie de până la 32 GB, stabilizator de imagine, face fotografii la 12 Megapixeli, baterie de 1020 mAh.

Update 1: Înscrierea s-a încheiat. Urmează tragerea la sorți ce va fi postată aici. 

Update 2: Tragerea la sorți va avea loc pe 8 noiembrie, iar de la 7.00 dimineața veți găsi pe trei fericiti câștigători pe care GOCLEVER îi va contacta spre a le trimite premiile. 

Update 3: Câștigătorii sunt: 

1. Liviu Tănase;

2. Ciurea Gabriel;

3. Marin George. 

Update 4: Ciurea Gabriel nu are o adresă de mail sau facebook pe care să-l pot contacta. Îmi pare rău. Am făcut tragerea la sorți din nou cu ajutorul Random.org. A câștigat nr. 62 care l-a desemnat pe Pană Darius. 

Mai multe detalii legate de tragerea la sorți veți găsi în clipul video aflat în procesare pe YouTube: 

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.