Retelistica

Pe 10 mai, programul Orange de economie circulară Re (Reparare, Reciclare, Recondiţionare, Recumpărare) împlineşte doi ani de la lansarea oficială în România, iar pentru a marca acest moment aniversar, operatorul portocaliu propune o campanie nouă ce vizează smartphone-urile recondiţionate.

Operatorul portocaliu oferă o reducere de 22% la achiziţionarea oricărui telefon recondiţionat împreună cu un abonament pe 24 de luni.

Această ofertă este disponibilă până pe 31 mai, iar accesarea ei se poate face atât în magazinele fizice din toată ţara, cât şi online pe orange.ro.

Cât despre telefoanele recondiţionate, Orange susţine că acestea au un preț accesibil, arată ca noi, sunt modele de vârf și beneficiază de până la 2 ani de garanție. Lista întreagă de smartphone-uri recondiţionate o găsiţi aici.

Dacă vă interesează şi componenta de mediu, aflaţi că alegerea unui telefon recondiționat în favoarea unui dispozitiv nou înseamnă evitarea, în medie, a 25 de kilograme de CO2 (GES), prin utilizarea pe o perioadă de 1 an, precum și salvarea a aproximativ 80 de kilograme de materii prime, cantitatea necesară pentru a produce un telefon de 120 de grame.