Retelistica

Gata şi vacanţa, de azi am revenit la butoane, frumos a fost şi repede a trecut. În timp ce căutăm să îmi actualizez informaţiile (în ultimele zile chiar m-am desprins puţin de viaţa cotidiană) am găsit o ştire interesantă cum că Orange ar renunţa la opţiunea de 5 euro / lună la cartelele PrePay.

Articolul respectiv ar trebui actualizat, asta pentru că Orange nu renunţă la acea opţiune, ci îi modifică doar valabilitatea de la 30 la 28 de zile. Mişcarea operatorului portocaliu pare oarecum normală în contextul în care toate celelalte opţiuni PrePay au valabilitate de 28 de zile.

Informaţia că Orange va renunţa la opţiunea de 5 euro / lună a plecat de la o serie de notificări trimise către unii utilizatori prin intermediul cărora îi informa pe aceştia că „Din 30 august, optiunea 5 euro credit cu minute valabila 30 de zile nu va mai fi disponibila pentru activare / reincarcare. Daca vrei sa folosesti optiunea dupa aceasta data, intra in aplicatia My Orange pana pe 29 august si opteaza pentru reactivare lunara automata.”

Din păcate informarea este incompletă, ba chiar induce ideea de renunţare definitivă la această opţiune.

În continuare pentru 5 euro / lună puteţi primi 1000 minute naţionale şi internaţionale, nelimitat minute şi SMS-uri în reţea, 5 GB internet naţional + 100 GB bonus. Doar că din 30 august acestea vor fi valabile doar 28 de zile.