Retelistica

Orange România ne anunţă că începând din această săptămână oferă clienților o nouă modalitate de livrare a produselor achiziționate pe orange.ro, prin intermediul unei ample rețele de lockere disponibile în peste 5.000 de locații ale partenerilor Sameday (easybox) și Fan Courier (FANbox).

Şi pentru că acest nou serviciu vine într-o perioadă de sărbătoare, Orange oferă livrare gratuită în lockere până pe 9 ianuarie 2024.

Noua opțiune de livrare a comenzilor online aduce clienților Orange mai multă flexibilitate și control, dar și multiple avantaje, precum amplasarea lockerelor în locații usor accesibile, deschise 24/7, ne mai fiind astfel necesară prezența clienților la o anumită adresă, într-un interval orar prestabilit ca în cazul livrărilor door to door. Un alt beneficiu este cel al siguranței pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracție și supraveghere video.

Totodată, prin introducerea livrărilor în locații fixe dotate cu lockere, oferim clienților o soluție prietenoasă cu mediul și contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care mașinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obișnuite. Astfel, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door.

Mai multe informații despre livrarea în locații fixe la lockere se găsesc pe: https://orange/livrarea-comenzii.