Încetul cu încetul, achizițiile de orice fel se mută în…, mall. Mă rog, o parte vor merge mai departe cu online-ul și livrarea acasă, la easybox etc. La ce aglomerație se anunță mi se pare o alegere mai inspirată.

1. Boxă portabilă JBL Clip4 👈🖱️

🔺Boxă portabilă cu design practic

Are nota 4.75 din 131 de review-uri. Este una dintre cele mai vândute boxe portabile pe nișa din care face parte și sosește într-o varietate de culoro de la roșu și până la…, camuflaj.

2. Căști pliabile ieftine cu recenzii excelente 👈🖱️

🔺Nota 4.44 din 16 review-uri = foarte bine pentru căști cu bluetooth la 129.99 lei

JLab are și alte produse audio cu feedback foarte bun. Căștile audio de mai sus ating autonomie de 30 ore, pot fi conectate pe bluetooth și sunt pliabile (ceea ce le face ușor de strecurat în rucsac).

3. LEGO tehnic Bugatti 👈🖱️

 

🔺Reducere de 20% prin codul ofertaextra

Are nota 5.00 din 19 review-uri și la prețul afișat nu uitați să aplicați reducerea de 20%. Sunt reduceri la LEGO în perioada asta și înțeleg perfect de ce.

4. Smartwatch cu autonomie de până la 14 zile 👈🖱️

🔺OPPO Watch Free este mai mult brățară și mai puțin smartwatch

Are o evaluare pozitivă: 4.44 din 28 de recenzii. Este un semn că nu doar Huawei știe să producă brățări fitness decente în această sumă.

5. Televizor TCL cu diagonală de 189 cm și reducere de 15% 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai ieftine televizor pe această diagonală

Dovada că poți avea un televizor cu diagonală mare și la un preț de sub 3000 lei după aplicarea codului electronice.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.