Retelistica

Orange România anunţă o nouă campanie interesantă de promovare a tehnologiei 5G. Operatorul telecom va oferi internet 5G de mare viteză gratuit tuturor clienţilor cu abonamente clasice sau abonamente tip YOXO în perioada 22 iunie – 31 august.

Toţi clienţii vor beneficia în mod automat de internet 5G (indiferent de abonamentul ales) cu viteze de până la 1.5 Gbps, unele care îmbunătățesc experiența de navigare, de gaming și streaming online, oferind în același timp noi oportunități pentru dezvoltarea unor soluții de business care presupun transfer mare de date și latențe scăzute.

Orange 5G este disponibil în prezent în 30 de oraşe din ţară astfel: Arad, Bacău, Bragadiru, Brașov (inclusiv Poiana Brașov), București, Chitila, Cisnădie, Cluj-Napoca, Codlea, Constanța (și stațiunea Mamaia), Craiova, Ghimbav, Iași, Măgurele, Miercurea-Ciuc, Ocna Sibiului, Oradea, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Pecica, Popești-Leordeni, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Suceava, Târgu Mures, Timișoara și Voluntari.

„Investițiile constante pe care le facem în infrastructura de rețea ne permit să oferim clinților noștri cea mai bună experință de conectivitate și cele mai rapide rețele de fix și mobil la nivel național. Orange este singurul operator care atinge performanța de până la 1.5 Gbps, având astăzi cel mai rapid internet 5G din România. Noile viteze vin cu beneficii concrete pentru utilizatori. Vizionarea ori descărcarea de conținut video de înaltă rezoluție sau accesarea celor mai noi jocuri se întâmplă mai repede ca niciodată. Mai mult, 5G aduce clienților Orange o experiență digitală superioară, chiar și atunci când sunt în zone aglomerate pentru a ține legătura online cu prietenii ori pentru a posta într-un timp extrem de scurt filme sau fotografii de mari dimensiuni pe canalele de social media.” A declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România.

Mai multe detalii despre reţeaua Orange 5G găiţi pe orange.ro