Smartphone

Orange Roya este un smartphone de care am auzit în mod ocazional. O colegă m-a întrebat ce să aleagă între Huawei Ascend Y530 și Orange Roya. Inițial, am crezut că se referă la Orange Reyo, dar mi-a reconfirmat că de fapt se numește Orange Roya. Am dat repede un search pe goagăle și l-am recomandat în dauna lui Ascend Y530, specificații clar superioare pentru telefonul branduit de operatorul telecom.

Pe site-ul Orange am găsit câteva detalii, dar și mici inadverdențe (Stoc magazin online: stoc suficient și în panelul alăturat: Aceste produs nu mai revine în stoc, iar el abia ce a debutat în țara noastră și clar că va reveni).

Câteva din specificațiile lui Orange Roya:

– display de 4.5 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core la 1.2 GHz, Adreno 306 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G cu viteze de până la 100 Mbps 150 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS, radio FM cu RDS

– 5 Megapixeli, autofocus LED flash, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 147 gr. și 9.95 mm grosime.

Orange-Roya

Preț – 129 euro în oferta Orange din Spania, în țara noastră nu am găsit un preț afișat. Mă gândesc că-l vor pune la un cost de comercializare similar. Aș remarca faptul că mizează pe un procesor Snapdragon 410, de generație mai nouă.

Update: Bogdan Chiru l-a recunoscut în mod corect. Este vorba de Alcatel Pop 2 (4.5). Atenție, Alcatel Pop 2 și nu Alcatel Pop C2. Sunt 2 telefoane complet diferite. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.