Telefoane Mobile

Orange Fova la stânga, Orange Roya la dreapta – primele telefoane cu procesor pe 64-bit de sub brandul operatorului telecom;

Alături de Orange Roya în Spania a fost anunțat și Orange Fova, primul l-am găsit listat și în oferta magazinului online autohton al operatorului telecom, al doilea se lasă așteptat și cred că mai degrabă îl vom găsi listat în prima parte a lui 2015.

Se merge pe rețeta de tip best-buy și la 145 euro primești un telefon cu următoarele date hardware:

– display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G cu viteze în download de până la 150 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și NFC;

– 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 2200 mAh, 150 gr. și 9.3 mm grosime.

Orange-Fova-1

Și aici planează o mică nelămurire. Într-o imagine apare că telefonul ar avea un senzor principal de 13 Megapixeli, iar în specificațiile detaliate de pe site-ul Orange Spania este afișat cu o cameră de 5 Megapixeli. Încerc să aflu detalii și revin cu un update în cadrul articolului.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.