Diverse

Orange și Microsoft au încheiat un parteneriat strategic în ce privește promovarea telefoanelor cu Windows Phone 8, tabletelor cu Windows RT și al portabilelor cu Windows 8.

Pentru început în cele mai vizitate 10 magazine Orange veți regăsi un colț Microsoft în care veți primi sfaturi de specialitate și consultanță dedicată. Aveți ocazia să testați produsele cu software Microsoft, să vedeți dacă merită a fi achiziționate.

Primele 10 magazine sunt împărțite astfel:

A. 5 în București: 

Orange Shop-urile din Băneasa Shopping City, Piața Victoriei, Piața Universitații, Calea Moșilor, Plaza România.

B. În țară:

Brașov – strada Mureșenilor;

Cluj-Napoca – Bulevardul 21 Decembrie 1989;

Iași – strada Anastasie Panu;

Sibiu – strada Nicolae Bălcescu;

Timișoara – Bulevardul Republicii.

Produsele cu software de la Microsoft pe care Orange le comercializează sunt: Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 610, HTC Windows Phone 8S, tableta ASUS Vivotab Smart și laptopul Acer Aspire V5.

Presupun că în viitorul apropiat veți regăsi și alte telefoane sau tablete. Nokia Lumia 520 ar fi unul dintre ele.

Mai multe fotografii găsiți în galeria dedicată de pe pagina noastră de Facebook.

Categorii: microsoftorange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.