Smartphone

De acum câteva zile v-am scris despre Orange Yumo. Trebuie să specific de la bun început că Orange Yumo va fi comercializat decât în București. Este un smartphone cu conectivitate 4G și poate de aceea operatorul telecom s-a decis să-l vândă doar în capitală.

Câteva detalii legate de Orange Yumo:

– display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm dual-core la 1.2 GHz, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 4G cu viteze de până la 100 Mbps în download, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și cameră frontală;

– baterie de 2400 mAh, 150 de gr., 9.3 mm grosime.

În Spania costă 262 euro cu TVA inclus.

Este oferit gratuit pe plan local cu Pantera 23 / 23 euro pe lună, nelimitat la minute și SMS-uri în rețea, 200 de minute naționale și internaționale către fix, nelimitat la SMS-uri naționale, 5 GB în Orange Cloud, Orange Antivirus, Backup Kit, Orange TV Go, bonus cu opțiunea Net Speed cu viteze 4G și 500 MB trafic suplimentar.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.