Panasonic sustine Jocurile Olimpice de iarna Diverse

Panasonic Corporation susține de 30 de ani Jocurile Olimpice în calitate de Top Sponsor și este Partener Internațional Oficial al Jocurilor Paralimpice. Astfel, gigantul nipon este direct implicat în cea de-a XXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă și cea de-a XII-a ediție a Jocurilor Paralimpice de Iarnă, care se vor desfășura în PyeongChang, Korea.

Panasonic va furniza 5 proiectoare PT-RQ32K compatibile 4K, cu tehnologie Ultra-High Brightness, care vor fi instalate în sala cinema-ului 8K de la International Broadcasting Center din PyeongChang. Prin inițiativa de prezentare a calității imaginii 8K și HDR, care reprezintă următoarea generație a calității imaginii de înaltă precizie, pentru prima dată la Jocurile Olimpice,  Panasonic va contribui, utilizând imagini extrem de realiste, la propunerea unui nou stil de vizionare a întrecerilor viitoarelor competiții, cum ar fi Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Panasonic Center Tokyo va implementa diverse inițiative de promovare, printre care o gamă largă de activități în spațiul de evenimente NEXT Communications, la care un mare număr de persoane, inclusiv copii și tineri, pot lua parte. Panasonic își propune să susțină dezvoltarea Jocurilor chiar din Ariake, una dintre principalele locații ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo  2020.

Pe lângă aceste activități, Panasonic Center din Tokyo va găzdui și o expoziție specială în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang din 2018, în colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional. Un nou spațiu expozițional pentru prezentarea de imagini de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyenongChang 2018 va fi amenajat la primul etaj, permițând vizitatorilor să experimenteze entuziasmul competițiilor prin intermediul conținutului video și a altor mijloace media.

Activitățile de sponsorizare precedente ale Panasonic au fost postate pe site-ul oficial, în secțiunea dedicată Jocurilor Olimpice și Paralimpice.

Totodată, Panasonic salută și participarea reprezentanților României la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, unde țara noastră va fi prezentă la probele de biatlon, sanie, bob, patinaj viteză, schi fond, sărituri cu schiurile, schi alpin și skeleton.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.