Tellur Callisto Electra Selene Audio

Tellur, companie ce se recomandă ca fiind singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment, își extinde gama de produse, cu trei noi boxe portabile, cu conectivitate Bluetooth.

De la acest producător am testat deja o pereche de căști wireless – Morpheus Zeal, iar în portofoliul companiei mai găsiți huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticlă pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, sisteme „hands free”, carduri de memorie, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporţi pentru maşină, selfie-stick-uri sau încărcătoare.

Pentru perioada următoare, Tellur introduce în gamă boxele wireless Callisto, Electra și Selene.

Tellur Callisto este o mini-boxă mobilă, având dimensiuni de 112 x 82 x 42 mm şi greutate de 190 de grame. Propune un design compact, cu material textil, şi este disponibilă în două culori, roşu şi negru.

Callisto suportă patru moduri de redare – AUX, Bluetooth, radio FM, microSD, şi include funcţia de apel în regim mâini libere. Bateria reîncărcabilă Li-ion încorporată poate asigura o autonomie de două ore.

Tellur Electra este o boxă versatilă, care redă muzică de pe telefonul mobil sau tabletă cu ajutorul conexiunii Bluetooth şi suportă în total cinci moduri de redare – AUX, Bluetooth, USB, radio FM și microSD. Designul boxei dispune de un slot în care poţi așeza telefonul mobil.

Boxa Tellur Electra

 

Fiind un dispozitiv creat în special pentru petreceri, boxa este destul de uşoară, cântărind numai 369 de grame, dar destul de generoasă în dimeniuni: 180 x 77,8 x 55 mm. Bateria reîncărcabilă Li-ion încorporată promite o autonomie de până la opt ore.

Tellur Selene propune un design metalic, minimalist, boxa fiind realizată din aluminiu, care asigură o durabilitate ridicată ce permite utilizarea ei chiar şi în medii mai dure, este cea mai solidă din serie: 400 de grame şi dimensiuni de 168 x 70 x 34 mm.

Boxa Tellur Selene

Selene suportă patru moduri de redare – AUX, Bluetooth, radio FM și microSD, dar şi funcţia de apel în regim mâini libere. Bateria reîncărcabilă Li-ion încorporată ar trebui să asigure o autonomie de patru ore.

Categorii: audiohardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.