Android

Aparent, nu s-ar prea împăca asemenea luxuri cu modestia religiozității. Aparent doar, după cum ziceam. Pentru că deja s-a scris deja pe gadget.ro despre faptul că Papa Benedict al XVI-lea ar deține o tabletă și se pare că Suveranul Pontif este chiar în trend cu tehnologia. Săptămâna trecută, cu o tabletă Sony S cu Android, Papa de la Roma a făcut o “minune” , aprinzând luminile celui mai mare brad de Crăciun din lume. 

Așa-zisul înlocuitor al lui Isus pe pământ a ajutat  italienii în data de 7 decembrie să intre în Cartea Recordurilor aprinzând luminile unui brad de Crăciun care măsoară la bază 450 de metri iar în lungime 750 de metri. De fapt, bradul este un display luminos format din aproximativ 1000 de becuri dispuse în formă de brad. Beculețele cu pricina nu au fost aprinse oricum sau de la un buton oarecare. Inițial era vorba ca Papa Benedict să folosească un iPad pentru a aprinde luminile, după cum ne arată romereports.com mai jos.

Totuși, până la urmă a fost folosită o tabletă cu Android, deoarece s-a dovedit a fi mai “înțelegătoare” cu instalația.

Pe principiul “Să fie lumină” și cu ajutorul unei tablete Sony S folosind sistemul de operare al Google, miracolul a fost înfăptuit “Și a fost lumină”, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Și uite cum până și împăciuitorii adâncesc dezbinările dintre giganții IT. Urât. Ori una, ori alta. Zic eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Realitatea
Sursa video: Mashable