Arhiva

Compania aeriană olandeză KLM a decis implementarea începând cu anul nou a unei măsuri speciale de plasare a pasagerilor în avion: aceștia își vor putea alege vecinii de scaun cu ajutorul platformelor sociale LinkedIn și Facebook. Sistemul va funcționa foarte simplu: pe lista pasagerilor vor apărea și profilurile acestora de pe aceste două rețele de socializare – asta în cazul în care au – și fiecare își va putea alege vecinul în funcție de informațiile publice de pe platforme. Cei de la mashable.com, au ca de obicei informații mai detailate.

Oooooau. Suuuuper tare, fratele meu. Nu voi mai fi nevoit să ascult smiorcăielile vreunui copil sau vreun părăsit ori vreo decepționată despre cât poate fi de nașpa viața. Stai, stai, stai. Ba mai mult, avem o grămadă în lista prietenilor noștri de pe Facebook cu care nu ne-am întâlnit niciodată în viața reală sau nici măcar nu s-ar pune problema de așa ceva. Dar de acum, lucrurile pot lua o nouă turnură. În sfârșit va putea sta și vecina mea de la 4, care are profil pe fb la cei 60 de ani ai ei, comentează toate pozele lui Brenciu și dă like la orice postare a acestuia, să stea lângă el în avion și să ne dea pace marțea și vinerea. Coool. Până și eu voi putea să mă plimb  cu avionul lângă feblețea mea dintotdeauna, Heidi. Draga de ea.

Io zic că-i fain așa. Dar, totuși, mă roade o întrebare: oare cei pe care îi vom alege, ce părere vor avea despre asta? Nu că mă îndoiesc că Heidi Klum nu ar vrea să stea în prezența-mi încântătoare, … but still!?!?!?