Software

Un lucru de care suntem constienţi cu toţii, însă nu-i acordăm prea multă atenţie, este “Deep Web-ul”. Practic, internetul se împarte în două categorii: Surface Web – internetul de la suprafaţă, la care avem cu toţii acces şi Deep Web – internetul “ascuns” care deşi oferă multe beneficii, ascunde şi o parte întunecată.

Deep Web-ul nu este accesibil prin intermediul browserelor convenţionale ca Opera, Chrome sau Firefox. Pentru a naviga prin “Undernet“, un alt nume sub care este cunoscut acest internet ascuns, aveţi nevoie de un browser special, care asigură un nivel foarte ridicat de protejare a identităţii, numit Tor.  După ce aţi instalat acest browser, aveţi acces la întregul internet, văzut şi nevăzut.

În cadrul acestui internet “nevăzut”, au apărut o mulţime de site-uri de unde puteţi să cumpăraţi droguri, arme, puteţi să angajaţi un asasin, puteţi să faceţi rost de un paşaport fals şi multe alte lucruri nepermise. Din păcate, în Deep Web s-au născut şi o mulţime de site-uri ce conţin pornografie infantilă. Pentru a realiza orice fel de tranzacţie menţionată mai sus, aveţi nevoie de Bitcoins. Bitcoin reprezintă moneda internetului şi momentan se tranzacţionează la 47$/BTC (1 Bitcoin = 178 RON).

Din câte o să puteţi observa, există mult conţinut ilegal românesc. Haideţi să vedem câteva site-uri împreună.

Unul dintre cele mai mari site-uri din Undernet este Slik Road. Este un fel de Okazii pe care puteţi găsi o mulţime de lucruri, printre care şi o gamă largă de droguri.

silk-road

Prin acest site, puteţi să faceţi rost de acte false – permise, paşapoarte, etc. Mai jos avem un exemplu chiar de un paşaport românesc fals.

want-a-fake-id-piece-of-cake heres-a-sample-romanian-passport-that-can-be-yours-for-the-right-number-of-bitcoins

Buttery Bootlegging vă oferă posibilitatea de a comanda produse furate din magazine.

buttery-bootlegging

Dacă vreţi să cumpăraţi carduri de credit, Atlantic Carding este site-ul care vă oferă asta.

want-to-buy-credit-card-information-youre-in-luck

Următorul site vă oferă posibilitatea de a paria pe meciuri aranjate şi chiar vă garantează jumătate din bani înapoi în cazul în care rezultatele nu sunt cele oferite de ei.

if-youd-like-to-get-in-on-betting-on-fixed-sporting-events-you-can-even-do-that-through-tor

Prin EuroArms puteţi să cumpăraţi arme, însă fără gloanţe. După cum puteţi observa în imagine, momentan au pe stoc două arme AK 47 modelul românesc la un preţ de 550 de euro/bucată.

euroarms-will-sell-you-weapons-but-notice-that-they-ship-without-ammo

White Wolves sunt asasini profesionişti care pot ucide chiar şi miniştri pentru 1.500.000$.

its-prices-vary-depending-on-who-the-target-is

C’thulhu sunt un alt grup de asasini profesionişti ce ne oferă mai multe detalii despre ei şi ne ajută să scăpăm de cineva pentru 20.000$.

cthulu-is-a-service-that-will-kill-someone-for-you it-costs-20000--half-up-front-half-upon-completion

Acestea sunt doar câteva din site-urile din Deep Web. Se pare că sunt o mulţime de site-uri care oferă tot felul de servicii şi produse. Am rămas puţin surprins când am văzut câte lucruri poţi să găseşti acolo. Conform unor statistici, Deep Web-ul este mai mare decât Surface Web-ul, ceea ce înseamnă că se mai ascund multe lucruri acolo.

Sursa: BI