Smartphone

Huawei P9 a fost lansat în primăvara lui 2016 şi a fost primul smartphone realizat de Huawei în colaborare cu Leica. De atunci şi până în prezent au existat foarte multe telefoane Huawei “Co-Engineered With Leica”.

Se pare că parteneriatul dintre cele două companii a ajuns la final, seria de smartphone-uri Huawei P50 urmând a fi ultima promovată sub această colaborare. În realitate această serie nu prea este reprezentativă pentru parteneriat, Huawei realizând-o singură, fără implicarea reală a celor de la Leica (rămâne doar numele).

Chiar dacă Huawei nu mai este o opţiune, Leica nu duce lipsă de oferte. Se pare că Xiaomi, Sharp şi Gionee au luat deja legătura cu compania germană pentru demararea de noi colaborări. Relaţia dezvoltată cu Huawei în ultimii ani a adus multe plusuri celor de la Leica, aceştia având acum o vastă experienţă în segmentul telefoanelor inteligente.

Există unele zvonuri care spun că Sharp s-ar fi înţeles deja cu Leica, smartphone-ul Sharp AQUOS R6 urmând a fi promovat ca fiind “Co-Engineered With Leica”.

Sursa: gizmochina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.