Retelistica

Vodafone România a anunţat că de Ziua Îndrăgostiţilor, adică ziua de 14 februarie, toţi utilizatorii operatorului, indiferent dacă au abonament sau cartelă, vor primi trafic de date nelimitat şi gratuit în Supernet 4G+.

Pentru a beneficia de internet gratuit nu trebuie să faceţi nimic special, doar să activaţi internetul pe mobil. 2017 se anunţă un an plin de activităţi interesante pentru Vodafone România în condiţiile în care în luna aprilie operatorul telecom împlineşte 20 de ani de existenţă în ţara noastră (Connex + Vodafone).

„2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Update: Şi de Dragobete (24 februarie) se oferă internet mobil gratuit.