Software

Raiffeisen Bank a pregătit clienţilor săi noi aplicaţii menite să îi ajute pe aceştia în viaţa de zi cu zi. Emil ne prezenta ieri câteva impresii despre RaiPay, soluția de plată cu smartphone-ul dezvoltată de bancă, iar astăzi aflăm prin intermediul zf.ro că Raiffeisen Bank doreşte să îşi promoveze şi noile aplicaţii Smart Mobile, respectiv Raiffeisen Online, iar pentru a face acest lucru le oferă clienţilor o surpriză neaşteptată.

Până pe 29 noiembrie, Raiffeisen Bank pune la dispoziţia tuturor clienţilor oferta Smart Hour. Prin intermediul acesteia puteţi face schimburi valutare leu-euro sau euro-leu la cursul BNR din ziua efectuării schimbului. Oferta Smart Hour este disponibilă zilnic, de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 11:00. Schimbul valutar este limitat la 1500 euro / zi şi este valabil şi pentru cumpărături online.

„Ne dorim să le oferim clienţilor cât mai multe produse şi servicii care să fie potrivite stilurilor de viaţă. Dincolo de plata ratelor în euro, clienţii noştri fac schimburi valutare lei-euro şi pentru cumpărături online sau pentru călătoriile pe care le fac în străinătate. Pot să vă spun că Smart Hour este doar unul dintre beneficiile pregătite în noile aplicaţii de mobile şi internet banking lansate anul acesta. Cu siguranţă vor mai urma şi altele”, a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Direcţia Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Bănuiesc că nu mai este necesar să menţionez că acest schimb valutar la cursul BNR se va putea realiza doar prin intermediul aplicaţiilor şi nu la ghişeele băncii.