Diverse

Pentru că pandemia COVID-19 impunse reguli stricte în ceea ce priveşte desfăşurarea de competiţii sportive, fanii din întreaga lume dau dovadă de inventivitate pentru a vedea live evenimentele favorite.

Dacă urcatul pe stâlpi, în copaci sau privitul de la balcon sunt deja banale, în Polonia fanii au găsit o nouă modalitate de a privi cursele de speedway (dirt-track). În etapa de la Lublin din campionatul naţional Speedway Ekstraliga pe stadionul de 13.000 de locuri au putut intra doar vreo 3000 de fani (regula distanţării) şi pentru că dirt-track-ul este foarte apreciat în această ţară, câţiva dintre cei ce nu au putut intra pe stadion au închiriat macarele pentru a-i ridica deasupra stadionului. Nu una, nu două, nu trei, ci 21 de macarele cu câte 3-4 suporteri au apărut în timpul cursei.

Se pare că cererea de macarale este în creştere, cel care a venit cu ideea fiind asaltat de cereri din partea fanilor. Trebuie să recunoaştem că atunci când suntem puşi la încercare, găsim cele mai trăsnite soluţii (unele care chiar funcţionează).

Sursa: go4it.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.